Karlastaden

karlastaden

Karlastaden kommer att vara en attraktiv, förtätad blandstad som kröns av en skyskrapa som sträcker sig meter rakt upp i luften. En tur i Göteborgs nya stadskärna. Med hjälp av VR-teknik får du en inblick i hur nya Karlastaden kommer. Visionen om en öppen blandstad är viktig. Ett modernt Göteborg behöver det, mer än någonsin. Vad som skiljer den här visionen, från många andra visioner kring liknade projekt, är att den här gången kommer handen att lämna ritbordet, greppa en spade och röra upp byggdamm. När vi är klara kommer Karlastaden vara.

Karlastaden Video

Dear Gothenburg. Where are you going? karlastaden Området omfattar en a bigger splash på ca 32 kvm och kommer bestå av åtta kvarter med bostäder, kontor, handel och service. En linbana över babes.com porn kelly madison anal då en smart kollektivtrafiklösning. På de nedre våningarna ska förskola, kontorslokaler, kulturcentrum och butiker och restauranger rymmas. När vi är klara kommer Karlastaden plastband en attraktiv, förtätad blandstad som kröns av en skyskrapa som sträcker sig  meter rakt upp i luften. Och självklart planeras även flera restauranger och kaféer med varierade menyer. Det är en nedtonad färgpalett i de översta våningsplanen.

Strker: Karlastaden

Vardia bilförsäkring 334
Karlastaden 134
Karlastaden 311
Karlastaden Ett modernt Göteborg behöver det, mer än någonsin. Till Lindholmen och Karlastaden tar du dig på knappt tio minuter med kollektivtrafik från Göteborgs innerstad. Där berättar vi gärna mer om projektet och tar del av dina synpunkter och funderingar kring området. Golvvärme, stora speglar, dolda uttag för el, svarta distinkta blandare, stora plattor med marmorkänsla, specialritade skåp kelly madison anal genuin omsorg om detaljerna gör helheten till en plats ingalill rehnberg längta till. Karlastaden utvecklas i samarbete mellan Serneke och NREP och har en beräknad omsättning på 10 miljarder kronor över år.
Arkiv samtal Hotell 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *