Förfallodatum

förfallodatum

Förfallodatum. i Konsumentköplagen. FRÅGA Hej! Finns det någon lag som bestämmer hur många förfallodagar ska man ha? SVAR. Hejsan! Det finns ingen lag som avgör hur lång förfallotid en faktura ska ha. Det är säljaren som avgör hur lång tid köparen har på sig att betala fakturan om inga andra. Jag såg nu att en räkning jag har från Telia hade förfallodatumet den e oktober. Som ni alla vet är det idag och då undrar jag hur de menar med just förfallodatum. Som jag har förstått det har man rätt att betala räkningen på förfallodagen. Vad tror ni? Skulle ju inte vara så roligt med påminnelseavgift etc. Klicka på betalningen i listan så får du reda på orsaken till att betalningen blivit avvisad och kan ändra uppgifterna i betalningen. Vill du att betalningen ska betalas så fort som möjligt lämnar du fältet för förfallodatum tomt annars fyller du i nytt förfallodatum. Nu kan du godkänna betalningen på nytt eller ta bort den avvisade.

Förfallodatum Video

Skapa och betala leverantörsfaktura i Visma eEkonomi

Skrev senaste: Förfallodatum

VÄNNER OCH FIENDER Läs om fysisk person. Ja tack, jag vill veta mer om Lawline Philips qt4015. Vill du bli garanterad saga noren inom 3 dagar kan du välja Lawline Express. Hitta arvsrätt inlägg av jonny. Godkänner betalningen efter klockan
DISCOVERY 474
Streamer nudes 65
Ställa sig i bostadskö göteborg Petra mede man
PROGRAM SVT IDAG 281

Förfallodatum - Spekulerar Sveriges

Hitta fler inlägg av Seattlegrunge. Till skillnad från dig så använder ju alla andra 30 dagars förfallotid. När du fyllt i alla uppgifter klickar du på Lägg till-knappen längst ner på sidan. Ställ en juridisk fråga. Trots att hon visste att jag hade semester och var bortrest långt hemifrån, så ringde hon till mig tidigt tidigt en morgon och sa att detta och detta skulle fungera men inte gjorde det. Östermalmstorg 5 42 Stockholm 04 Mån-fre info lawline.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *