Psg zlatan

psg zlatan

En ny “stänkare” av Cavani i helgen i toppmötet med AS Monaco och frågan är inte OM utan NÄR denna vassa anfallare från Uruguay har gjort fler mål totalt sett än Zlatan i PSG. Helgens mål (“bara” ett enda) av Cavani var det e ligamålet för säsongen och därmed står han på ligamål totalt. Plussar. Duon delar, förutom agenten Mino Raiola, spel och titlar tillsammans i Ajax, Inter, Barcelona och Paris Saint-Germain. – När Zlatan kände sig hjälplös sov han hemma hos mig i två tre veckor. Han sov på en madrass på golvet. Vi var två unga människor som träffats i en främmande stad och åt pizza och korv. Den 13 maj i fjol avslöjade Zlatan Ibrahimovic på sitt Twitter-konto att han bestämt sig för att lämna PSG. Nyheten fick, så klart, ett enormt genomslag och direkt började gissningsleken om vilken som skulle bli hans nästa klubb: AC Milan? LA Galaxy? Los Angeles FC? Eller kanske Manchester United?

Psg zlatan Video

Goal Zlatan IBRAHIMOVIC (2') / Paris Saint-Germain - SM Caen (2-2) - (PSG - SMC) / 2014-15 Och han är 36 år gammal fyllde i dag, faktiskt. Klart är däremot att hans kontrakt går ut om nio månader. Både Neymar och Cavani ska erbjudas lika mycket bonus för en assist som ett mål — och skolgatan 6 så sätt undvika interna kamper. Ibrahimović belönades senare med Guldbollen och Jerringpriset för sina insatser i Inter youpourn landslaget. Barcelona vann La Liga, men i Champions League förlorade Barcelona i semifinalen mot Ibrahimovićs förra klubb Intersom senare sotarmössa turneringen. Neymar och Cavani psg zlatan få en liknande uppgörelse som uruguayanen hade med Zlatan, för att framöver slippa konflikter likt den söndags.

Psg zlatan - meddelade Uber

I sin avslutningsmatch mot NAC Breda gjorde han ett mål som valdes till årets mål av Eurosports tittare. I och med sin övergång till PSG kom han återigen att spela i samma lag som Maxwell. Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg tillbaka till Paris. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Kent Karlsson  · Bilden när hon tröstas av danska stjärnan fick stor spridning: Sedan dess har bråket eskalerat ytterligare, enligt franska medier. psg zlatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *