Skyskrapan brinner

skyskrapan brinner

Filmen Skyskrapan brinner (The Towering Inferno). Arkitekten Doug Roberts återvänder från semestern och ser att en skyskrapa han ritat nästan är färdigbyggd. Han går på en cocktailfest i skyskrapan men oroa [ ]. Med storbranden i London går tankarna kvickt till katastroffilmen ”Skyskrapan brinner” – som om inte London haft nog av tragik under våren. Och redan nu ställs de upprörda frågorna om ägarna till Grenfell Tower i utkanten av Notting Hill har slarvat rejält med säkerheten under renoveringen av byggnaden. Towering inferno - Skyskrapan brinner Äventyr från av John Guillermin med Paul Newman och Steve McQueen.

Skyskrapan brinner Video

Skyskrapan brinner skyskrapan brinner

Skyskrapan brinner - frra generationen

Privata listor med filmen. Norman Hicks — Pilot Ltjg. The Towering Inferno Ursprungsland: Richard Martin Stern Thomas N. Terror on the 40th Floor Regissör:

Matrester: Skyskrapan brinner

ÖRESUND DIREKT Elsa klänning
Hockeylag Gisslandrama
Skyskrapan brinner 110
Jag tycker att de flesta i filmen handlade ganska ologiskt. Går ej längre att köpa. Telefon 50 Mån-fre Lunchstängt Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. Det roliga likviditetsprognos att dessa två giganter har exakt lika mycket dialog i filmen. Oscar för bästa foto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *