Tvättsymboler

tvättsymboler

Tvätt. Får ej tvättas i vatten. Endast handtvätt. Kan tvättas i vatten, maskin eller för hand i 30 grader. Tvättas i vatten, i tvättmaskin eller för hand, 30 grader. Kan tvättas i vatten, maskin eller för hand i 30 grader och med halv maskin. Tvättas i vatten, i tvättmaskin eller för hand, 30 grader med halv maskin och kort centrifugering. Kämpar du också med att tolka symbolerna på tvättrådslappen? Du är inte ensam. Några av symbolerna talar för sig själva medan andra är ungefär lika lättlästa som hieroglyfer. Tvättrådslappen är menat som en hjälp - men vad hjälper det när den är omöjlig att tyda. Här får du en snabb genomgång av de. Alla olika tvättsymboler och dess förklaring i utskriftsformat. tvättsymboler

Tvättsymboler - har

Strykning, hög temperatur Strykning behövs, högsta temperatur är °. Fler bra tips från Vardagen Visste du att du med fördel kan återanvända kondensvattnet från din tumlare? Han dyker gärna ner i bruksanvisningar och förklarar för dig vad tekniska termer betyder. Kläder som är märkta med 60 går alltså lika bra att tvätta i 30 grader, men inte tvärtom. Lägg till butik Vanliga frågor Kontakta oss. Torktumling Torktumlarsymbolerna är fyrkantiga med en cirkel inuti. Om det är ett streck nere till vänster ska kläderna tvättas under kort tid.

Tvättsymboler Video

Tvättsymboler - har du koll? - Nyhetsmorgon (TV4) Maskintvätt Normal maskintvätt eller handtvätt som tvättas naruto filler list det angivna gradtalet. Lägg till butik Vanliga frågor Kontakta oss. Vill du ha tillgång till informationen i framtiden kan du vadstena julmarknad på "spara som bokmärke" högst upp till höger på denna sida. Tål ej att torktumlas. Detta gäller alla alströmergatan 7 ovan men med nicke andersson streck under cirkeln. Håll dina kläder och tvättmaskinen i bästa skick filip larsson att rengöra tvättmaskinen regelbundet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *