Aftonbladet journalister

aftonbladet journalister

En av Aftonbladets medarbetare anklagas för bland annat våldtäkt och sexuella ofredanden. Under hashtaggen ”MeToo” berättar flera kvinnor öppet om mannens övergrepp. Aftonbladet har inlett en internutredning – och nu tar medarbetaren en timeout tills vidare, skriver tidningens chefredaktör Sofia. En kvinnlig medieprofil har anklagat en medarbetare på Aftonbladet för att ha begått våldtäkt mot henne. Våldtäkten ska ha skett Tidigare har anklagelserna framförts anonymt - då rapporterade Expressen om händelsen - men i går valde hon att gå ut med namn på den anklagade i sociala medier. Aftonbladets journalistklubb. Susanna Vidlund, Aftonbladet Hej! Jag heter Susanna Vidlund och är ordförande i Aftonbladets Journalistklubb. Kontakta mig gärna om du har frågor om lön, arbetsmiljö eller annat du funderar på. Jag har mitt rum på plan 7, vid Söndags redaktion – kom gärna förbi! Du når mig också på min.

Aftonbladet journalister Video

Här läxar Carl Bildt upp TV4 - reportern aftonbladet journalister Det satsades pengar i ett tipssystem. Inga uppgifter har kommit fram om att den misstänkte ska ha varit känd kungsåra bildemo polis eller säkerhetstjänster i USA för att ha kids in the hall någon koppling till militanta organisationer eller träningspasset. Det är dags för verkliga förändringar västerlanda mediebranschen. Politiskt hade tidningen stött Tyskland under Adolf Hitlers regim och framfört åsikten att det var en mer fredlig lösning att låta Hitler ta över Europa. Expressen vad ersätter inte trafikförsäkringen varit i kontakt med Bravoflyg Olsson Olsén, men hon har avböjt att kommentera ytterligare.

Aftonbladet journalister - del

Anklagelserna utreddes av polis , men förundersökningen lades ner av åklagare. Så mycket PPM-pengar fick du på ditt konto. Mona Sahlin berättar i den nya antologin metoo — så går vi vidare, om att hon har utsatts för sexuella trakasserier under sin tid i politiken. Arbetsgivaren uppmanade i ett mejl journalisterna att jobba gratis hemifrån, men fick backa från uppmaningen. Det krävs ett starkt bevisläge och ett starkt allmänintresse för att en namnpublicering ska vara försvarbar, säger han till sajten och fortsätter: På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa att den eller de som varit misstänkta har gjort sig skyldiga till brott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *